Direct contact

Meer weten? Even mailen met Afdeling Boekhouding is genoeg:
rdjbosch@afdeling-boekhouding.nl

Spreekuur

Wil je na een drukke werkdag rustig van gedachten wisselen met je boekhouder? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur van Afdeling Boekhouding:
werkdagen van 19.00 tot 20.00 uur: (06) 83 71 54 96

“Gemak in plaats van hoofdpijn”

Alsof je boekhouder achter de volgende deur op de gang zit: dat is Afdeling Boekhouding. Een externe boekhouder, maar toch ‘je collega’. Wil je als kleine ondernemer of zzp’er je tijd besteden aan waar je goed in bent? Vertrouw dan voor de financiële administratie op je boekhouder, voor meer gemak en minder hoofdpijn.

Het standaardpakket voor zzp’ers

De meeste zzp’ers kunnen zelf hun facturen schrijven en hun rekeningen betalen. Heb je een relatief eenvoudige bedrijfsvoering? Dan helpt Afdeling Boekhouding je met:

Het standaardpakket voor kleine ondernemers

Heb je een onderneming (geen bv) met 5 tot 10 medewerkers? En gaan er elke maand tientallen facturen de deur uit? Dan zou je eigenlijk iemand erbij willen hebben die de administratie voor je uit handen neemt. Maar is het wel genoeg om er iemand voor in loondienst te nemen? Regel ’t met Afdeling Boekhouding:

Boekhouding voor bv’s

Is je kleine onderneming een bv? Ook dan kan Afdeling Boekhouding de administratie voor je verzorgen. Je boekhouder levert dan alle gegevens aan bij je accountant en je belastingadviseur, die vervolgens de aangifte vennootschapsbelasting doen.

Advies voor beginnende ondernemers

Wil je een eigen bedrijf beginnen, maar weet je niet zeker wat daar allemaal bij komt kijken? Bij Afdeling Boekhouding kun je ook terecht voor advies over financiële en fiscale aspecten rondom het (zelfstandig) ondernemerschap. Zo kun je goed voorbereid van start gaan.

Extra’s op maat

Niet iedere ondernemer is hetzelfde. Buiten het ‘standaardpakket’ kun je bij Afdeling Boekhouding aankloppen voor allerlei extra’s. Je boekhouder gaat er graag met je over in gesprek.

Waar Afdeling Boekhouding allemaal op let

Als ondernemer heb je uiteraard zicht op wat er binnenkomt en uitgaat. Maar wil je dat er echt zo min mogelijk uitgaat? Afdeling Boekhouding houdt het allemaal voor je in de gaten. Hier een greep uit de vragen waarmee kleine ondernemers zitten en die je boekhouder voortaan voor je beantwoordt: